mandag den 29. november 2010

Guld og knopper

For godt og vel en uges tid siden, fik Jesper og jeg vores nye vielsesringe.
For dig som måske ikke har hørt om mit hjertebarn, Amio.dk så har vores vielsesringe en lille finger med i spillet om hvorfor Amio.dk engang blev tænkt.

Vi ledte og ledte efter noget specielt. Jesper havde i bund og grund slet ikke lyst til at have ring på, men sommetider tramper jeg hårdt i gulvet, kommer med to argumenter der ikke står til diskussion og så taler vi ikke mere om det.
Skulle han have en ring så skulle den være anderledes, men det var bare ikke nemt at finde noget. Nu blev det jo heller ikke bedre af, at når Jesper og jeg beslutter noget, velovervejet vel og mærke, så gør vi det og det er sommetider med 450 km/t og der er ingen små smutveje. Sådan var det også da vi skulle giftes. Der sker som regel mange ting i vores hverdag og vi havde egentlig ikke lyst til noget stort arrangement, så hvad gør man så. Jo da, vi lånte to vidner, løb op på rådhuset sagde ja til hinanden og så var vi gift:)
Så efter 3 uger havde vi sagt ja til hinanden. Ingen omkring os vidste noget.

Tilbage til det med ringene, så var det jo sådan, at vi kunne ikke finde nogle hvor vi sagde; "wow, det er bare os to." Så vi lavede den simple version, købte to standard vielsesringe og lovede hinanden, at når vi fandt en som kunne indfri vores ønsker, så skulle de smeltes om.

Karin Castens er den dygtige guldsmed, som har lavet vores vielsesringe version2.


Læs hvordan og hvorfor de er blevet til, lige HER.

Knopper
Jeg har fået den vildeste allergiske reaktion jeg nogensinde har prøvet. Jeg ser næsten værre ud, end da mine drenge havde skoldkopper tidligere på året. Uha, det klør!!!
Nu er der gået et par dage og det er kun blevet værre, til trods for stærke allergipiller jeg har hvis jeg bliver stukket af hveps eller bi, som jeg ikke kan tåle. Så jeg måtte en tur forbi min gamle arbejdsplads og få udleveret noget stærkere medicin. Åhh, jeg håber på mirakler senere i aften for da bør det virke...
Jeg har lige præcis ni dage til at se normal ud, for så skal jeg nemlig have en kjole på fra Karla´s Forbindelse.
Rikke, som er designeren bag Karla´s Forbindelse vil jeg fortælle mere om og jeg lover jeg viser et billede, når jeg har den på og ser normal ud.

1 kommentar:

  1. Åh Ann Karina - det var sådan en fornøjelse at lave jeres ringe! Tak for tilliden :-)

    Og held og lykke med de piller - de SKAL bare virke!

    SvarSlet