lørdag den 13. november 2010

BlingoBlongo

Ungerne elsker det. Især Phillip på 12 år er ivrig på tasterne når der skal printes plader ud. Det er ikke ualmindeligt, at hele bordet er dækket med bingo banko plader lørdag aften.

Vi har faktisk haft 2 rækker engang og du kan tro vi ringede til studiet på alle huset telefoner. 4 stk. havde vi gang i og vi kom skam også igennem, hvor vi skulle indtaste kontrolnr og så skulle vi bare vente på om vi kom igennem. Æv, det gjorde vi så ikke.

Lige efter den aften, så er Xandar jo en sand utålmodig spiller. Med hans 4 år taget i betragtning er der ikke noget at sige til det, men uha der skal forklares mange gange undervejs, hvordan man vinder og så sker det den første gang: "Der er 1 række" og der er en vinder i telefonen i studiet. Xandar bliver meget skuffet fordi det ikke lige er os og så kommer det samme spørgsmål, som kommer ca. 27 gange i løbet af udsendelsen. "Hvor mange tal mangler vi nu, mor?" hvorefter han meddeler, at nu gider han ikke mere. Det er nu også lang tid for en dreng i hans tempo, at sidde tålmodigt og lave fine krydser på sine plader.

Der går ikke lang tid før, at koncentrationen ikke holder og så sker det samme, som der er sket alle de andre lørdage.
Han begynder at tegne på sine hænder, derefter ansigtet for så at slutte af på bordet., alt imens at jeg prøver at bevare overblikket over egne, Xandars og Phillips plader.


Men vi hygger os, for meget kan man sige, men det virker det der med spil i stuen, nu er det ikke kun fodbold lørdag aften, der ryster familien Danmark sammen i stuen.:)

1 kommentar:

  1. Det lyder meget som en lørdag aften hjemme hos os :)

    SvarSlet