fredag den 29. april 2011

Når jeg har noget på hjerte

Bloggen har stået stille, men tro mig, jeg har bestemt ikke stået stille.
Jeg har så mange ord og tanker der konstant tikker ind og for at det ikke bliver en rodet snak om dit og dat, er det nødvendigt at koge ned og tage et emne af gangen, dvs. et blogindlæg ad gangen.

Jeg kunne f.eks skrive om påskeferien i Klitmøller, besøg hos Bo, Amio.dk, forårets markeder jeg skal besøge og Amiobutiksejerne, jeg vælger mine kampe med omhu, kunsten at afslutte en opgave før en ny begynder, coaching, ægteskab og børn, stress eller blot fortravlet...ja mange emner kunne jeg skrive om, men der er noget der står mig nært i dag.

Jeg er jo stadig ny i dette blogunivers og jeg har nu modtaget to Awards, som de jo kaldes.

Den første har jeg fået fra Rikke, en tildeling med navnet En inspirenrende blog, med mindre end 100 faste læsere.
Jeg blev meget rørt og glad for denne Award. Rikke er en fantastisk kvinde, med begge ben solidt plantet på jorden.
Vi har nogle skønne emailkorrespondancer og lange samtaler i telefonen. Jeg sætter meget pris på hendes oprigtighed, ærlighed og varme hjerte.
Vi skal snart ses igen, nemlig i Pakhus 16 i Odense, så er du vild med kjoler skal du endelig gå forbi Rikkes stand.
Jeg er selv helt vild med min kjole fra Karla´s forbindelse.
Så mange tak endnu engang, Rikke!

For nogle dage siden fik jeg endnu en tildeling, denne gang fra Lisbet, Den alsidige blogger Award. Jeg er meget beæret over at få denne af Lisbet og jeg takker mange gange.
Lisbet har jeg også haft nogle rigtig gode snakke med og det som jeg rigtig godt kan lide ved Lisbet er, at man altid ved hvor man har hende.
Der er ikke så meget udenom-sniksnak, det kommer lige ud af posen og da jeg heller ikke er typen der gemmer på tingene og slet ikke bærer nag, så svinger vi faktisk ret så fint, synes jeg:)
Jeg skal ses med Lisbet på Livsstilsmessen på Ledreborg Slot i maj, det glæder jeg mig til.
Vil du også hilse på Lisbet og se hendes fantastiske produkter under navnet Blonder&Brosten, kan du møde hende på stand nr.A21+A22.
Lisbet, mange tak for din Award.

Nu er det jo sådan, har jeg læst mig til:), at man skal tildele en Award til andre bloggere, når man modtager en, men der må jeg altså nok lige springe over denne gang.
Jeg synes faktisk der er rigtig mange spændende bloggere og jeg vil egentlig allerhelst skrive om andre bloggere, når jeg har noget på hjerte lige nu og her, ligesom her til aften:)

Jeg glæder mig til at dele mine mange andre tanker og ord i de næste indlæg.

3 kommentarer:

 1. Tillykke med awards'ne :)
  Men du glemte faktisk lige at fortælle, at Rikke og jeg har en give away, hvor gevinsten er en kjole!

  SvarSlet
 2. @Anne - Mange tak og du har helt ret, det fik jeg ikke nævnt.
  Det er en flot Give Away i to har, må jeg sige.

  Den heldige vinder får en kjole så speciel, at vedkommende måske vil have det ligesom jeg når jeg har min på: Følelsen af at være speciel.

  Som jeg sagde til Rikke, da jeg fik en kjole og havde den på første gang til et arrangement, så har hendes tøj så meget personlighed, at følelsen at være speciel kommer helt af sig selv. Jeg er i ét med min kjole.
  Der er kræset så meget for den enkelte detalje og jeg kan simpelthen ikke forklare det, men når jeg ser ind i mit klædeskab, så fanger den mit øje hver gang og får smilet frem hos mig. Det er jo lige før det er som en plante, som nogle snakker med:)

  Jeg er helt min egen og så har jeg lidt af Rikke med mig, hver gang jeg har den på.

  Jeg glæder mig til næste gang, jeg skal have min blå kjole på, det bliver allerede om 4 dage.

  SvarSlet
 3. Jeg vil altid godt følges med dig, smukke kvinde;-)

  SvarSlet