onsdag den 22. juni 2011

TaDaaa....

Jeg kan vist roligt sige, at der er sket noget, også i dag.

Jeg har længe gået med overvejelserne om jeg skulle forstætte med at få lyse striber og lysnet hårbunden i tide og utide.
Nu skulle det være. Tilbage til det mørke hår og min mere naturlige farve. Så i dag blev det!

Jeg har været helt vildt nervøs og hvad nu hvis jeg fortrød.


Jeg har ikke fortrudt!

Dog skal jeg lige vænne mig til en ny kvinde i spejlet.

4 kommentarer:

 1. Tillykke med det nye look!

  Sikken en forandring! Kan godt forstå du li-iiige skal vænne dig til det (kan forestille mig, hvordan jeg selv ville ha' det, hvis jeg blev blondine på en dag).

  Ved ikke hvad der klæ'r dig bedst... begge farver er fine til dig! Måske ser du lidt ældre ud med de mørke lokker, så det kan være du slipper for "sjove kommentarer om din alder/størrelse" for fremtiden... ;-)

  Tak fordi du delte resultatet med os! Var spændt på at se dit nye jeg, nu jeg var indviet i dit besøg hos frisøren...!

  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 2. Forandring fryder;-)

  Jeg synes du er smuk, sådan lidt Jodie Foster look alike. Hende kan jeg nemlig god li'

  Smuk dag til dig

  SvarSlet
 3. Sikke dog et nyt look! Jeg er enig med Rikke i at du ligner Jodie Foster. Men jeg er faktisk lidt bange for hende, så måske du kan være lys, når vi skal ses?

  SvarSlet
 4. @Lisbet: Kære Lisbet. Tak for snakken i telefonen, du får en email lidt senere:)
  Jeg blev jo næsten skræmt imorges. Lidt morgengrim med morgenhår, uha...men jeg er så småt ved at vænne mig til det. Tak for din ros og ja det med alderen kan du egentlig godt have lidt ret i.

  @Rikke: Kære Rikke. Tusinde tak! Jodie Foster - det har jeg egentlig ikke tænkt over, det er nok svært selv at se. At ligne Jodie Foster lidt, er da ikke så ringe endda:) Engang var der en der sagde jeg lignede Lisbet Dahl, da hun var ung... hmm det ved jeg så ikke?!:)

  @Anne: Du skal endelig ikke være bange...! Jeg tror ikke mit hår er lyst til vi ses, for det håber jeg snart sker, men så må vi finde en lys papirspose, som jeg kan tage over hovedet istedet:)haha

  SvarSlet