fredag den 22. oktober 2010

Hvem havde troet det?

Det sker i dag.
Jeg skriver mit første indlæg på min blog.

Det er ikke bare en hurtig tanke og smart idé, at jeg vil starte min blog. Længe har jeg tænkt, at dette vil være min mulighed for at dele min hverdag med andre. Hvilke tanker, udfordringer og undren jeg dagligt har om min egen hverdag som kvinde, hustru, mor, veninde, datter og offentlig person og hvordan de mennesker der er omkring mig påvirker mig med sparring, opmuntring, kærlige og kritiske spørgsmål til mine valg.
Hvorfor et så enkelt og simpelt spørgsmål at stille mig: "Hvad har du brug for?" somme tider kan være så svært at finde et svar på og andre gange så kan jeg nemt opstille en punktliste så der ingen tvivl er.

Jeg ser frem til denne nye vej jeg begiver mig ud i og jeg håber du har lyst til at dele den glæde, undren, de smil og en tja.. hvorfor ik´?

På gensyn

2 kommentarer:

 1. Velkommen i blogland, søde Ann-Karina! Det er jo næsten synd, at man ikke kan trykke på din profil og høre den fineste perlende latter nord for Ækvator:)

  Jeg er sikker på, at du kommer til at befinde dig ualmindeligt vel i dine nye kreative omgivelser i blogland.

  Ha en dejlig weekend!

  KH
  Lis

  SvarSlet
 2. Tusind tak, Lis.

  Sikke en dejlig velkomst du giver mig.
  Du skulle da bare lige se mit smil og en smule røde kinder jeg fik, da jeg læste dine flotte ord. Med de ord på vejen, føler jeg mig allerede lidt mere veltilpas i blogland:)

  KH
  Ann-Karina

  SvarSlet