fredag den 2. marts 2012

Fastlåst

I vores hus har vi computere nok til, at vi næsten kunne "brødføde" villavejen og alligevel har jeg i sidste weekend været uden computer - hvem havde lige troet det kunne ske her ?

Måske der var "nogen" der mente, at det var tid til at holde en lille pause... Så da tastaturet på min næsten 1 år gamle computer gik i stykker, så alle mine genvejstaster sad fast, for til sidst at bogstaverne begyndte at hoppe af, var min tålmodighed brugt op.
Hvad nytter det, at have en super-megaturbo-computer, når tasterne hopper rundt eller sidder fast og tiden jeg sparer på en hurtig computer, går med at finde delete-knappen pga trykfejl, fordi knapperne skal lirkes på plads i tide og utide.


HurraSkuffen

Kender du skuffen ude i køkkenet, der simpelthen indeholder alt det, som ikke altid kan finde sin rette plads.
Skuffen der ikke kan åbnes og hvor man står der og roder rundt med to fingre for at lirke en træske og et spækbræt fri, som har sat sig fast. Den skuffe havde jeg også i sidste weekend.
Selv tre umbraconøgler, en pose papir paraplyer til drinks og to meget forældede pizzariamenuer dukkede op og ikke mindst en pose karse frø.
Utroligt så meget, der alligevel kan komme ned i en skuffe, som slet ikke burde være i en køkkenskuffe.

Foråret starter i vindueskarmen
Olivenfadet blev hurtigt fyldt op med vat og karse frøene skulle med det samme i brug.
Solen strålede jo fantastisk, så mens jeg venter på det spirerende forår udenfor, har jeg nu spirerende karse i vindueskarmen.
Nu skal jeg blot lære, at stoppe op lidt oftere og tage en dyb indåning og nyde solen og foråret udenfor og ikke lade mig selv sidde fast foran pc-skærmen, så ofte som tidligere.

1 kommentar:

  1. Det er s.... irriterende, når computeren driller på en eller anden måde - men jeg tror faktisk også, at det er "universet" der fortæller, at nu er det altså VIRKELIG tid til en lille pause. Sådan er det i hvert fald ofte hos mig - jeg kan se en sammenhæng. Og så lader jeg det ligge lidt, finder på noget andet. Og måske er det en måde at stoppe op og mærke, hvad man er taknemmelig for:-) Håber nu du har fået det løst:-)))))))

    SvarSlet