mandag den 15. august 2011

Sprechen Sie deutsch - NiksenBiksen!

Det er simpelthen fantastisk. Jeg sidder i denne skrivende stund med min bærbare på skødet i sofaen og nyder det meget sjældne vejrfænomen i Danmark; solen.
Ikke alene skinner solen lige nu, men jeg har været lidt rastløs den seneste 1½ time. Xandar faldt nemlig i søvn lidt over seks til aften, så der har simpelthen været en stilhed i huset denne aften, som sjældent sker. Det er ligesom dengang han var helt lille og klokken syv om aftenen var han puttet til natten. Tiden om aftenen var noget andet dengang og jeg nyder det i fulde drag lige nu, må jeg indrømme.

Så jeg har haft god tid til at se Go´aftenDanmark med et spændende interview med George Michael (jeg glæder mig til koncerten den 29.august i Herning) og Phillip og jeg har kæmpet os igennem de nye bøger der skulle bindes ind.
Jeg bliver aldrig nogen specialist i det med at pakke bøger ind og jeg er så taknemmelig for opfindelse af tape.


Tænk sig, Phillip er nu 7.klasses elev, med tysk på skoleskemaet.
Godt det ikke er mig, der skal tysktimerne igennem en gang til. Heldigvis havde jeg en tysklærer som terpede grammatik og jeg var så bange for hende dengang, at jeg stadig kan huske remsen; der, den, des, dem osv. men tale tysk den dag i dag, niks, jeg gør det simpelthen ikke.
Så er det godt Jesper næsten taler det flydende og jeg kan grammatikken som var det igår, så helt galt med lektierne kan det da ikke gå. Om ikke andet har Phillip en farmor som er tidligere tysklærer, hende ville jeg gerne have haft som min tysklærer, for hun er bestemt ikke skræmmende med knold i nakken.


2 kommentarer:

  1. Nej ikke alle tysklærere er skræmmende - jeg er en af dem. Hils sønnen og sig, at han skal glæde sig! Det bliver en sikkert både sjovt og godt!

    SvarSlet
  2. Hej Stine - Ja, jeg ville bestemt gerne bytte til dig, hvis jeg kunne dengang:)
    Jeg tror nu også han bliver glad for det og i dag havde han sin første tysktime, uden at være blevet skræmt:)

    SvarSlet