fredag den 20. januar 2012

Pip fra det øde land

Uha, tiden er fløjet afsted og det er nu ikke fordi jeg har manglet ord, at jeg har været stille længe.
Tiden er kommet til en opdatering og jeg må vist lige starte i 2011.

Vi holdt vores juleferie i Nordjylland og det var heldigt. For 10 minutter før afgang mod Nordjylland blev jeg kontaktet af DR Nordjylland og om jeg kunne deltage i et interview til 2. juledag i Aalborg.
Som gæst til interviewet havde jeg med det samme Faster Mette i tankerne. Hun har været med helt fra start og faktisk var hun den første butiksejer som jeg handlede hos. Heldigvis ville hun gerne deltage og bl.a fortælle om det at være butiksejer på Amio.
Jeg var spændt på at møde Mette og selvfølgelig også interviewet. Det gik rigtig godt, men desværre kan jeg ikke få mine fingre i optagelsen, så jeg kan ikke engang dele det med jer.


Bagefter tog vi på Baresso i Aalborg og det var en så hyggelig dag. Mange tak Mette, for en dejlig dag!


Vi skal jo hjælpe hinanden
Jeg ved godt, at juletiden forlængst er overstået, men jeg kan ikke lade være med at dele lidt indsigt i hvilken familie jeg dog er involveret i.
Da børnene og jeg ankom til Nordjylland, stod Bedstefar som traditionen tro og lavede pandekager. Jeg må indrømme, jeg nåede aldrig at komme i julestemning sidste år, men jeg gik ind i stuen og forsøgte at suge lidt jul ned i maven, da jeg ser denne:Og ja selvfølgelig skal vi da hjælpes ad med opgaverne, men så begyndte jeg at læse min liste og pkt. 1,2,3 - jada det kunne jeg da sagtens overkomme, men så...Først tænkte jeg: Det er bare løgn - det magter jeg  ikke og så grinede jeg ellers højlydt, da det gik op for mig, at Bedstefar var i julesjov-humør og mens jeg grinte, så jeg ud i køkkenet på en pandekage der hoppede op og ned på paletten. Bedstefar grinede jo så det hele hoppede. Julen var skudt i gang!


Nyt i 2012?
For 2 dage siden blev alt mit lange hår klippet af!
Fra beslutningen blev taget og til i onsdags, har jeg været så klar og det skønne ved mit nye korte hår er, at jeg laver bare en Aqua-Lene, hvis jeg har brug for nyt look. Hun har også en ny frisure hver gang hun er på skærmen og jeg har allerede lavet tre forskellige frisurer siden i onsdag- skønt med nyt.

Mit 2012 er skudt igang med en makeover og hvad 2012 ellers bringer af sjove og spændende tiltag, må tiden jo vise. Jeg vil gøre mit bedste for, at jeg ikke lader mit skriveri stå så øde hen.

1 kommentar: