lørdag den 5. maj 2012

Fordi du er dig, tak ...

Min ældste søn blev konfirmeret for en lille måneds tid siden.
Det er simpelthen ikke til at forstå, at jeg har en søn der snart er 14 år og lige er blevet konfirmeret.



Den første tale


Det var en fantastisk dag og Phillip gav udtryk for flere gange, at han nød det i fulde drag, men det strålede nu også ud af ham.

Den "berømte tale" som mange konfirmander frygter, klarede Phillip simpelthen så fint og humor mangler vi jo bestemt ikke i huset her, så der var en " kærlig og meget sjov hilsen" til os forældre. Det endte da også med, at han efterfølgende helt frivilligt fik holdt tale for personalet og kokken og gæsterne endnu engang.





Da det blev min tur til at holde tale, var jeg allerede godt forberedt på mange tårer og jeg havde da også lagt Kleenex frem og i min tale havde jeg i de forskellige afsnit mindet mig selv om at huske mascaren og en pause til at skåle og liiige få fatningen igen.



Det gik nu egentlig meget godt med talen og det var først til sidst, at tårerne trillede helt ude af kontrol og jeg lignede hurtigt en kvinde med en form for epileptisk anfald i ansigtet, fordi jeg prøvede at samle fatningen. Det hele sluttede heldigvis af med et kærlig kys og tak fordi du er dig, min skat.


 

Sidste udkald


Det var en meget kold aprildag og vinden havde godt fat i kjole og hår og jeg ser frem til, at hans gave snart skal tages i brug, blot et meget varmere sted end i Præstø den dag.
Vi valgte nemlig, at give Phillip et rejsegavekort til en ferie alene med mig, da tanken var, at det skulle være en gave, der ville følge ham i hans minder lang tid.


Og inden jeg ser mig om, så er han over alle bjerge og det med en ferie med sin mor kan jeg da godt glemme alt om og vælger han alligevel at tage med os på ferie, så løber han sikkert  rundt på stranden med pigerne og danser på diskoteker det halve af natten alligevel.

Så skulle vi nå at have en ferie kun os to sammen, så var det nu.
Dette er så efterfølgende blevet endnu mere relevant, efter jeg er blevet gravid og venter mit tredje barn :)