onsdag den 28. september 2011

Smil til FruSkrap

I går startede som en øv-dag.
Jeg var egentlig lidt småsur fra morgenstunden og der var et par udfordringer i vente, hvor jeg skulle være FruSkrap.
Det er aldrig rart, at skulle være FruSkrap, men bagefter er det ofte en lettelse.

Til trods for, at solen skinnede var jeg så rasende i mit sind, at jeg ikke opdagede meget af det lune vejr, lige indtil Hr. Post kom kørende i sin gule bil.

Johanne, en butiksejer på Amio.dk havde sendt et brev til mig.
Jeg blev simpelthen så rørt og jeg smilede helt op til begge ører.

Uanset humør, så er jeg så taknemmelig for denne kærlige hilsen og lige i går var en endnu mere speciel dag, at modtage en konvolut på, da det fik smilet frem hos mig igen.


Se blot her, er den ikke fantastisk. Jeg er helt vild med min nye ring fra Sesam Sesam


Ringen er blød, rund, fin og får smilet frem, som mit humør jo oftest er.
Heldigvis er dage med dårligt humør som i går sjældne og det blev jo også kun kortvarigt.
I dag kan jeg igen nyde solen og min nye fingerring, med et smil.

lørdag den 17. september 2011

Har du fået sat dit kryds... i din kalender?

Det er nu egentlig ikke på grund af dårlig planlægning af min hverdag, at jeg ikke har fået skrevet længe på min blog.
Det har været en prioritering, at lukke ned for computeren i ordentlig tid hver dag, for også at have fritid og familietid og nu hvor jeg hverken kan trylle eller er i besiddelse af en krystalkugle og ved hvordan morgendagen ser ud, så har jeg været benhård i arbejdstid og fritid. Det er så gået ud over min skrivne stund her på bloggen i min fritid.
I den seneste tid har projekterne væltet ind og flere har overlap og må laves samtidig for, at alle trådende hænger sammen i sidste ende.

Apropos fritid og arbejde, så har vi lanceret Krea Kalenderen på Amio.dk, så vi alle på Amio.dk meget nemmere kan planlægge og overskue både fritid og arbejde.


Besøg Krea Kalenderen på Amio.dk her

Denne kalender er første spadestik til de kommende projekter vi er i gang med, så bær over med mig kære læser, jeg er tilbage igen så snart jeg har tiden og overskuddet til, at dele lidt om livet bag Amio.dk og hverdagen i Udkantsdanmark.


fredag den 2. september 2011

Ærgerligt, at du gik i mandags

Vi burde nok have taget en robåd med os i mandags, da turen gik fra Tappernøje til Herning.
Det regnede hele dagen og aldrig har jeg været så gennemblødt af regn, da vi løb fra vores parkerede bil til Boxen i Herning.
George Michael koncert var i vente.

Det var jo som forventet en meget anderledes koncert, end den vi var til i Stockholm for nogle år tilbage.
Bevares, hans stemme kan jeg ikke sige noget dårligt om, men han nåede ikke rigtigt ud over scenekanten på samme måde som i Stockholm.

Tilgengæld så fortalte han meget om sit liv og hvilken betydning den enkelte sang havde for ham, så jeg fik en anden slags oplevelse af George Michael, end blot sang og flot sceneopsætning.

Som afslutning på koncerten, fik vi ikke blot ét ekstranummer, men hele tre.
Det var en fantastisk afslutning på en god og stemningsfuld koncert. Oppe på scenen var hans kor og få instrumenter trådt frem og så fik vi ellers alle de gode gamle hits, så mit træben og hofterne kom i svingninger, alt imens vi alle stod og klappede og skrålede med.

Desværre var der allerede en del, der havde rejst sig for ikke at skulle stå i kø for at komme ud, men come on, det er jo ikke Parken vi er i... Ærgerligt, for det var nok et af de få øjeblikke han kom lidt ud over scenekanten.

Ingen ville give slip, så efter en lang klapsalve, så kom han igen og sluttede af med; I Remember You og det vil jeg også gøre:)